Vestiging
Over ons
Vestiging Alkmaar

IWB Services levert haar klanten een betrouwbare, universele postdienst! Daarbij zorgen we voor een veelzijdig pakket aan postproducten dat altijd up-to-date is en tegemoetkomt aan jouw behoeften. Als sociaal verantwoordelijk bedrijf, hebben wij duurzaamheid verankerd in onze cultuur en processen. Dat uit zich op verschillende manieren: zorgen voor onze medewerkers (en deze activeren en enthousiasmeren), impact op het milieu verminderen en dichtbij de samenleving en haar behoeften staan.

De toevoeging van MPD zorgt voor een totaalpakket voor onze klanten: een verzending van express documenten, pakketten en pallets via bijna alle grote vervoerders. En dat gecombineerd in één online programma! Daarnaast behoren ook import zendingen nu tot onze mogelijkheden.
Kortom, IWB gaat verder! Waarmee kunnen we jou helpen?

Alkmaar
Berenkoog 49C
1882 BN Alkmaar
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 072 82 00 164 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Chantal en Willem
Franchisenemers vestiging Alkmaar

De werkzaamheden namen flink toe! Zodoende gingen we op zoek naar een dienstverlener op logistiek gebied. We hebben contact gehad met diverse bedrijven die een platform aanbieden, maar het gesprek met Kees Koopman van MijnPakketDienst was een schot in de roos. Open, eerlijk en een prima balans tussen baten en lasten. En natuurlijk krijgen we op z’n tijd de lekkere Zeeuwse Bolus! Zo gaan wij, samen met MPD, voor een optimale logistieke bediening van onze klanten in Alkmaar en omgeving!

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?