Vestiging
Over ons
Vestiging Weert

Erik: “Mijn filosofie is om samen te werken met Nederlandse vervoerders, korte communicatielijnen met mijn klanten te onderhouden en een flexibele aanpak te hanteren. En dat voor een scherpe prijs.”

MijnPakketDienst is voor ons een perfecte combinatie om alle diensten aan te bieden die onze klanten willen.

Weert
Graafschap Hornelaan 140 H
6004 HT Weert
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 0495 586 371 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Erik
Franchisenemer vestiging Weert

Hoe het werkt met Internationaal Transport is super goed bekend bij Erik Hagens. Vele transporten van pallets worden door Erik zijn bedrijf verzorgd van Noord-Italië tot en met Scandinavië. En de vraag naar verzending van documenten en pakketten groeit.

Erik hierover: “Om onze klanten optimaal te kunnen helpen zijn wij een samenwerking aangegaan met MijnPakketDienst, de specialist op dit gebied. Via deze software, de backoffice en dus persoonlijke ouderwetse service kunnen klanten een vervoerder kiezen die bij hun wensen past. Of dit nu PostNL, DPD, DHL, UPS of DB-Schenker is, MijnPakketDienst heeft voor elke zending een oplossing".

Erik speelt in op de ontwikkelingen en biedt deze mooie service uitbreiding graag aan.

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?