Vestiging
Over ons
Vestiging Eindhoven


Wij zetten ons in om al onze klanten op het logistieke vlak volledig te ontzorgen. Hierbij zetten wij onze jarenlange ervaring in om daadwerkelijk de juiste transportoplossingen voor elke transportvraag te vinden. Wij brengen vraag en aanbod effectief bij elkaar, waarbij wij voortdurend focussen op het bereiken van een optimale klanttevredenheid. Juist omdat wij zelf geen transporten uitvoeren kunnen we volledig focussen op het vinden van de beste transportoplossingen voor onze klanten. Dáár ligt onze kracht.

TransportOfferte
Molenstraat 20
6026 CM Maarheeze
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 085 080 6721 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Gideon
Franchisenemer vestiging Eindhoven

Transportofferte is een transport bemiddelingsbureau dat is ontstaan vanuit een samenwerking tussen vier professionals. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de logistiek. Vanuit onze activiteiten in deze jaren hebben wij veel kennis opgedaan en een zeer uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Deze kennis en dit netwerk stellen we via TransportOfferte graag ter beschikking.

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?