Leuk dat je ons beter wilt leren kennen.
Onze passie.

Omdat we een optimale verzendservice willen leveren en het verzenden van pakketten, pallets en documenten graag heel eenvoudig willen maken. Daarom nemen we graag alles uit handen, zodat jij simpelweg alleen hoeft aan te geven wát je wilt verzenden. De rest doen wij, want wij worden enthousiast van logistieke vraagstukken en nog meer van een succesvolle oplossing!

Als MPD bieden we daarom volop persoonlijke service en zorgen we ervoor dat je zending gehaald of gebracht wordt en vervolgens aankomt waar het aan moet komen. Of dat nou in Breda, Rome, Timboektoe of Port Meresby is, maakt voor ons geen verschil. Benieuwd hoe dat werkt? Lees het hieronder!

Zo werkt het
Ontdek hoe onze dienstverlening werkt

Jouw zending is onze zorg, zo simpel is het! Als jij iets wilt verzenden, laat je dat weten via ons portal en ligt je pakketje, pallet of document binnen de kortste keren bij de ontvanger.
Of het dan gaat om een envelop of een structurele koppeling aan jouw webshop, is ons om het even. Jij vraagt, wij verzenden!

Kees Koopman Zeg maar Kees
Oprichter en eigenaarDe grote baas

Van postbode naar grote baas, het zou zo de titel van Kees’ biografie kunnen zijn. Dik twaalf jaar geleden liep hij nog van brievenbus naar brievenbus, maar zijn scherpe ondernemersoog had wat nieuws ontdekt: een centrale verzenddienst. Gewapend met een goed concept en een rol barcodes ging hij de klanten langs om hen met logistieke vraagstukken te helpen. En jawel, het bleek een gat in de markt. MijnPakketDienst was geboren, op de zolderkamer van deze gedreven postbode. Maar bij barcodes bleef het niet. Vandaag de dag leidt Kees een professioneel bedrijf, zijn de barcodes ingeruild voor een gebruiksvriendelijk online platform en is de hele wereld te bereiken. Ondanks dat blijft hij een Zeeuw; nuchter en bescheiden. Zeg maar Kees…

MijnPakketDienst heeft een
ISO certificering
Kwaliteit dienstverlening

Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van onze dienstverlening en gaan voor een hoge klanttevredenheid. Door dit structureel te toetsen en te verbeteren, houden wij altijd zicht op de beste service voor jou!