Eén adres voor al je verzendingen
MijnPakketDienst is het centrale logistieke punt! Alle verzendingen, benodigde (douane)papieren en logistieke uitdagingen regelen de verzendexperts voor jou!
Online portaal
Via ons online portaal regel je alles helemaal zelf. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van de verzending van een documentje, pakket of een heel pallet.
Advies en support
Geen vraag is te gek, geen uitdaging te groot. De logistiekprofessionals van MPD staan altijd voor je klaar en begeleiden in de totale pakketdistributie.
Regel zelf je verzendingen
...met ondersteuning waar nodig

Zelf je pakket verzenden, bijhouden waar je pakket zich bevindt en eenvoudig alle verzendstatistieken checken? Dat doe je via het online portaal van MPD. Heb je daar hulp bij nodig? Dan staan ​​wij voor je klaar!

Benieuwd naar het portaal? Vraag een demo aan en ontdek de mogelijkheden!

Verzenden naar binnen-
en buitenland
Verzend ook internationaal met MPD

Onze verzendopties reiken verder dan de Nederlandse grens! De verzendservice van MPD gaat de hele wereld over én we zorgen dat alles daarvoor wordt geregeld: van invoerrechten en douanepapieren tot barcodes en de juiste verzender.

Wil je juist iets importeren? Ook dan zit je goed bij MPD. Wij regelen alles, zodat jij zonder gedoe je pakket ontvangt.

Meer weten over mogelijkheden?

Volg je zendingen
Van deur tot deur in beeld

Als je een pakket verstuurt wil je weten waar het is. Met een unieke barcode en ons eigen track-and-tracesysteem zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de locatie van het pakket. Geen verrassingen, geen onduidelijkheden, maar helderheid en een razendsnelle service!

Koppel met onze API
Webshop, boekhoudprogramma etc.

Onze software is er voor iedereen! Heb je een webshop? Maak een koppeling met onze API en bespaar zeeën van tijd. Is het koppelen te ingewikkeld? Laat onze ICT-specialist ernaar kijken en het is binnen mum van tijd alsnog geregeld!

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met jouw webshop, boekhoudprogramma of andere software? Vraag het onze experts!

Recensies
Ik wil meer informatie

Dat kan, wij geven het je graag! Dus welke vraag je ook hebt, laat het ons weten. We denken graag met je mee om jouw verzendbehoeftes te bespreken. Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen tijd voor dit formulier?
Bel 0113 21 40 60 en krijg meteen een medewerker aan de lijn!