Vestiging
Over ons
Vestiging Nijverdal/Holten

Hoewel we relatief kort samenwerken, groeien we gestaag door. Ondanks dat blijft Logique een jong en dynamisch bedrijf met de mens op nummer één! Daarom passen wij ons bedrijf aan naar de wens van klant, in plaats van dat iemand zich aan onze processen moet aanpassen. Wij zijn erop uit de potentie die men heeft volledige te benutten!
Bij Logique hebben we korte lijntjes en is niets te moeilijk of onmogelijk. Geen (logistieke) uitdaging gaan we uit de weg.
Waar kunnen we jou mee helpen?

MPD Nijverdal/Holten
Ondernemersweg 7
7451 PK HOLTEN
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 05 48 20 90 07 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Ruben en Erna
Franchisenemers vestiging Nijverdal

In 2013 begonnen Ruben en Erna van den Berg met Logique, een koeriersbedrijf. Het doel was helder: mensen helpen met hun logistieke vraag! Van startend koeriersbedrijf zijn wij ondertussen uitgegroeid tot een mooie grote logistieke onderneming en breiden we met de dag uit. Met onze eigen expertise op het gebied van anderhalf XL-pakketten, bedienen wij steeds meer klanten. De wereldwijde (en met name de Europese) zending die MPD mogelijk maakt, is een prachtige aanvulling op onze bestaande dienstverlening.

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?