Vestiging
Over ons
Vestiging Veendam (was Stadskanaal)

ReJo koeriers is er voor jou! Wij gaan voor een hoge service waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan. Persoonlijk contact vinden we daarbij erg belangrijk ! Met onze specialisatie in sneltransport bezorgen wij dagelijks talloze pakketten voor bedrijven in de omgeving. Door de uitbreiding met MPD kunnen we onze opdrachtgevers een nog betere dienstverlening bieden. De vele verzendopties en aanwezige expertise bij MPD zorgt ervoor dat wij iedere logistieke uitdaging aankunnen!
Waarmee kunnen we jou helpen?

Veendam

Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 05 99 82 02 02 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Rene de Jonge
Franchisenemers vestiging Veendam

Al tien jaar lang voorzie ik bedrijven van pakketten! Dagelijks bezorgen we met zestien auto's pakketten voor de grootste bezorgdienst van Nederland. Daarnaast rijden we spoedritten door heel Nederland en soms daarbuiten. Inmiddels tappen we uit een vat van jarenlange ervaring in de logistieke sector! Met de uitbreiding van MPD kunnen we nu ook alle specifieke vragen uit de regio Noord-Holland behandelen!

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?