Vestiging
Over ons
Vestiging Zevenbergschen Hoek

“Doordat we bij Logistiek Holland betrouwbaarheid en een consistente naleving van gemaakte afspraken hoog in het vaandel hebben staan, is een samenwerking met MijnPakketDienst een goede toevoeging. Meer ruimte voor persoonlijke benadering, service en oplossingen. Het is voor de klant daardoor gewoonweg efficiënter “

Zevenbergschen Hoek
Oude Moerdijkseweg 9A
4765 SN Zevenbergschen Hoek
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 0168 234 700 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Logistiek Holland
Franchisenemer vestiging Zevenbergschen Hoek

Logistiek Holland is een dynamisch logistiek bedrijf gevestigd in Zevenbergschen Hoek, sinds 31 januari 2023.

Bij Logistiek Holland staan we voor persoonlijke benadering, snelle communicatie en betrouwbaarheid. Door onze ideaal gelegen locatie kunnen we snel schakelen. We bieden diverse logistieke diensten waaronder pakketverzending, warehousing en (duurzaam) wegtransport.

Bedri hierover: “Doordat we bij Logistiek Holland betrouwbaarheid en een consistente naleving van gemaakte afspraken hoog in het vaandel hebben staan, is een samenwerking met MijnPakketDienst een goede toevoeging. Meer ruimte voor persoonlijke benadering, service en oplossingen. Het is voor de klant daardoor gewoonweg efficiënter “.

Over MPD
Gedreven tot op het bot

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?