Regel zelf je lengte zendingen
...simpeler kan echt niet

Waarom specialiseren wij ons met verzendingen van lengtepakketten? Welnu, alle vervoerders zijn de laatste jaren steeds minder service/mogelijkheden gaan bieden, waar wij juist deze service willen bieden voor onze klanten. Het zogenaamde XL pakket, grote pakketten en zware pakketten hebben ze helemaal afgestoten of de tarieven voor dit soort pakketten zo groot gemaakt dat heel Nederland op zoek is naar een betaalbare oplossing zonder in te leveren in service. Daarom is het bij ons mogelijk om grote of zware pakketten te verzenden vanaf 1 november 2022 via ons portaal.

Lang pakket.. dat duurt vast lang? Nee hoor. Binnen Nederland? Aanmelden: dag 1, afhalen: dag 2, bezorgen: dag 3. Ideaal. En via ons betrouwbare portaal zie je simpel waar het pakket zich bevindt. Met een unieke barcode en ons eigen track-and-trace-systeem zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de locatie van het lengtepakket. Geen verrassingen, geen onduidelijkheden, maar helderheid en een razendsnelle service!

Benieuwd naar het portaal? Vraag een demo aan en ontdek de mogelijkheden!

Hoe werken lengteverzendingen?
Volg je lengte zendingen van deur tot deur

Bij onze huidige vervoerders hebben we lengtepakketten toegevoegd, zo komt na het invullen van de gegevens de prijs naar voren. Daarna kun je meteen boeken. Binnen Nederland is het mogelijk om op dag 1 het lengtepakket aan te melden, dag 2 het lengtepakket af te halen en op dag 3 te leveren. Ook als je een lengtepakket verstuurt wil je weten waar het is. Met een unieke barcode en ons eigen track-and-tracesysteem zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de locatie van het lengtepakket. Geen verrassingen, geen onduidelijkheden, maar helderheid en een razendsnelle service!

Ik wil meer informatie

Dat kan, wij geven het je graag! Dus welke vraag je ook hebt, laat het ons weten. We denken graag met je mee om jouw verzendbehoeftes te bespreken. Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geen tijd voor dit formulier?
Bel 0113 21 40 60 en krijg meteen een medewerker aan de lijn!