Vestiging
Over ons
Vestiging Nijmegen

MPD Nijmegen gaat voor vriendelijk en persoonlijk maatwerk! Met een frisse en open mindset, en alle tools die MPD rijk is, help ik bedrijven bij het innoveren van de externe logistiek. Voor iedere opdrachtgever zetten we een stapje extra en gaan we geen uitdaging uit de weg! Met het hele team staan we klaar met een antwoord op alle logistieke vragen in de provincie.
Waarmee kan ik jou helpen?

Nijmegen
Binderskampweg 29-38
6545 CA Nijmegen
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 06 29 14 94 71 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Dirk
Franchisenemer vestiging Nijmegen

Vanuit MijnPakketDienst Nijmegen neem ik de hele provincie Gelderland onder mijn hoede. Voordat ik deze onderneming startte, vond ik het in loondienst al erg leuk om leiding te geven aan een team en te innoveren. In mijn zoektocht naar meer uitdaging kwam ik in 2017 in contact met Kees Koopman. De klik was er snel en inmiddels staat MijnPakketDienst Nijmegen zelfstandig en trots overeind!

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie we dat voor je doen?