Vestiging
Over ons
Vestiging Ridderkerk

Het doel van MSX is om uw leven makkelijker maken. Wij nemen uw zorgen uit handen en bieden kwaliteit, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Als iets van a naar b moet, dan gaat het ook van a naar b. Zorgeloos, zeker en betaalbaar.

Onze samenwerking met MijnPakketDienst zorgt ervoor dat onze diensten zeker, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijven.

MSX - MijnPakketDienst
Ringdijk 366
2983 GR Ridderkerk
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 0180 711020 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Robin
Franchisenemer vestiging Ridderkerk

MSX werkt internationaal met een groot magazijn en opslag in Ridderkerk. Vele transporten van pakketjes tot grote pakketten en pallets worden door Robin Diepenhorst zijn bedrijf verzorgd over werkelijk de hele wereld. En de vraag naar verzending van documenten en pakketten is enorm gegroeid.

Robin hierover: “Om de verzending optimaal te kunnen managen zijn wij met onze zoektocht in contact gekomen met MijnPakketDienst, de specialist op dit gebied. Via deze software, de backoffice en persoonlijke service kunnen wij onze klanten de beste vervoerders aanbieden. Wat dat betreft heeft MSX met MijnPakketDienst en fantastische samenwerking".

Over MPD
Gedreven tot op het bod

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?