Vestiging
Over ons
Vestiging Barneveld

‘Maak kennis met transportmakelaar Gelder Logistics voor al uw luchtvracht, zeevracht, vervoer via rails, regulier transport, groupage levering, groot transport of palletwerk.’

MijnPakketDienst is dan ook een perfecte combinatie om alle diensten aan te bieden die onze klanten willen.

Wencopperweg 20A
3771 PP Barneveld
Klinkt goed..
ik wil meer weten

Dat snappen we! We vertellen je dan ook graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Vul je gegevens hiernaast in of bel direct. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen!

Bel 0342 489 489 of stel je vraag
via het contactformulier.


Het verhaal van Sebastian
Franchisenemer vestiging Barneveld

Gelder Logistics is opgericht in 2021. De transportmakelaar voor alle zendingen in binnen- en buitenland is een samenwerking van ervaren transportondernemers Gijs Petersen en Sebastian Meckelenkamp.

Sebastian hierover: “Om onze klanten optimaal te kunnen helpen zijn wij een samenwerking aangegaan met MijnPakketDienst, door slim te combineren en trajecten van A tot Z te organiseren, profiteren klanten van kostenbesparing en tijdwinst. Wij willen onze klanten ontzorgen en dat zie je ook terug bij MijnPakketDienst. Via onze software, de backoffice maar ook persoonlijke service kunnen klanten een vervoerder kiezen die bij hun wensen past".

Over MPD
Gedreven tot op het bot

Gedreven, professioneel en altijd persoonlijk. Dát is MPD ten voeten uit. Met Kees aan het hoofd zorgen we dagelijks voor een optimale verzending van jouw pakket, pallet of document. Benieuwd met wie dat voor je doen?