MPD Team
Wie zijn de mensen achter MPD Franchise?

Het MPD team bestaat uit zeven mensen. Iedereen is uniek en heeft talent voor zijn of haar specialisme maar samen vormen wij één enthousiast geheel.

Als MPD team willen wij de franchisenemers ondersteunen en ervoor zorgen dat alles goed verloopt. In ons uitgebreide handboek kun je van alles lezen over onze formule, marketingactiviteiten, verzendmogelijkheden, tarieven en financiële afwikkeling. Wil je toch persoonlijk contact of heb je vragen over een specifieke situatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bram, Carien, Youri, Denise, Kim, Klaas en Kees

Kees & Bram
De gezichten naar buiten

Sinds de oprichting van MijnPakketDienst in 2013 verzorgt Kees Koopman met zijn team allerlei soorten verzendingen vanuit Goes. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen heeft Kees in 2016 MPD Franchise opgericht.
Deze franchiseformule biedt startende en bestaande ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van scherpe tarieven, gezamenlijke promotie en worden diverse administratieve werkzaamheden uit handen genomen.
Sinds 2020 is Bram Wesdorp bij de formule betrokken. Als ervaren ondernemer zorgt hij samen met Kees ervoor dat MPD Franchise verder wordt uitgebouwd en nog professioneler in de markt komt te staan.

Het verhaal van Dirk
Franchisenemer vestiging Nijmegen

Vanuit MijnPakketDienst Nijmegen neem ik de hele provincie Gelderland onder mijn hoede. Voordat ik deze onderneming startte, vond ik het in loondienst al erg leuk om leiding te geven aan een team en te innoveren. In mijn zoektocht naar meer uitdaging kwam ik in 2017 in contact met Kees Koopman. De klik was er snel en inmiddels staat MijnPakketDienst Nijmegen zelfstandig en trots overeind!

Waar kun je ons vinden?
De MPD Franchise vestigingen

Op dit moment zijn er zeven MPD vestigingen actief en zijn we in gesprek met meerdere startende en bestaande ondernemers om zich aan te sluiten bij MPD Franchise. Kijk regelmatig op onze website voor de actuele vestigingen.

MPD Goes en tevens hoofdkantoor
MPD Alkmaar
MPD Breda
MPD Nijmegen
MPD Nijverdal
MPD Stadskanaal
MPD Weert

Ook enthousiast geworden?
Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Spreekt onze formule je aan en wil je eens geheel vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden die MPD Franchise jou kan bieden?

Bel of Whatsapp naar Kees (0613 733 401) of naar Bram (0650 633 994) om kennis te maken (al dan niet digitaal) en toekomstplannen te delen.

Of stuur een e-mail naar k.koopman@mijnpakketdienst.nl of bram@mijnpakketdienst.nl.