Categorie: Geen
Datum: 26 april 2023

ontwikkelingen Q1

Het voorjaar hangt weer in de lucht, alhoewel….we hopen allemaal dat het snel wat warmer wordt! Nu Q1 alweer achter de rug is, zijn we als MijnPakketDienst dankbaar voor al het vertrouwen. Vertrouwen van klanten die we al jaren kennen, en vertrouwen van vele nieuwe klanten en nieuwe franchisenemers.

Het mooiste nieuws? Betere tarieven met PostNL! Na onderhandeling met PostNL hebben we mooie nieuwe tarieven liggen. Wil je hier meer over weten? Informeer dan bij onze franchise partners, of bel ons.

Ook hebben we mooie ontwikkelingen die al klaar of nog gaande zijn. Zoals prijzen die getoond worden in het online portaal.

Welke vervoerder je ook kiest, de actuele prijs moet worden getoond. En we zijn er bijna, alleen DHL Parcel moet nog ingericht worden, voor de rest is het actief en zichtbaar.

Ook is het mogelijk om Europese retour zendingen te boeken vanuit de portal. Simpelweg de knop van retour indrukken en het systeem doet de rest. Daarnaast hebben we buitenom het systeem uitgebreide mogelijkheden voor export en import van pallets wereldwijd. Mooi dat steeds meer klanten ons hiermee weten te vinden. MijnPakketDienst zoekt en kijkt naar wensen van de klant (tarief of transittijd), MijnPakketDienst maakt de offerte, MijnPakketDienst doet het boeken en tracking van de zending. En de klant, die houden we natuurlijk op de hoogte.

Dry ice zendingen waar MijnPakketDienst ook gerechtigd voor is komen ook steeds vaker voor, zoals jullie lezen; Alles onder 1 dak met dezelfde service, maar ook lagere prijzen!

Wil je hier meer informatie over? Aarzel niet en contact ons.