Categorie: Geen
Datum: 1 maart 2022

Service onderbreking vervoerders Oekraïne en Rusland

Vanwege de recente ontwikkelingen in het conflict tussen Rusland en Oekraïne, willen wij u informeren over de volgende servicestoringen:

• Alle diensten in Oekraïne zijn per 24 februari opgeschort, wat gevolgen heeft voor het ophalen en bezorgen. Pakketten in transit die nog in Oekraïne zijn, worden voorlopig in ons netwerk vastgehouden.
• Alle internationale diensten naar Rusland zijn per 25 februari opgeschort.
• Pakketten die onderweg zijn en die niet kunnen worden afgeleverd, worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
• Momenteel zijn binnenlandse diensten en exportzendingen vanuit Rusland actief.

De veiligheid van onze medewerkers is uiterst belangrijk en we hebben processen, systemen en procedures ingevoerd om onze mensen, activiteiten en zendingen van klanten te beschermen.

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en we zullen de normale service herstellen wanneer dit veilig en praktisch is om dit te doen.

Houd er rekening mee dat wanneer de service wordt beïnvloed door omstandigheden buiten de controle van onze vervoerders, de geld-terug-garantie niet van toepassing is.

Onze excuses voor het eventuele ongemak en we hopen dat de dialoog zal leiden tot een snelle oplossing van de huidige situatie.