Categorie: Informatie, Verzenden
Datum: 22 september 2020

UPS Piektoeslagen 2020-2021

Ook dit jaar wordt weer verwacht dat het aantal te versturen pakketten richting, tijdens en na de feestdagen fors gaat stijgen. UPS gaat tussen 01-11-2020 en 16-01-2021 piekseizoentoeslag invoeren. Houd hier rekening mee bij om zo niet voor verassingen achteraf te staan.

UPS meldt hierover het volgende:

Met de komende feestdagen voor de boeg zal het aantal pakketten dat door ons wereldwijde netwerk wordt vervoerd, de komende maanden exponentieel stijgen. Tijdens deze drukke tijd streven we ernaar onze klanten te helpen de leveringscapaciteit te krijgen die ze nodig hebben, behoudens de betrouwbare en tijdige service die ze van UPS verwachten.

Wij willen ons netwerk hier graag op voorbereiden en we onze uitzonderlijke service kunnen blijven leveren. Daarom gaat UPS een tijdelijke piekseizoentoeslagen invoeren voor pakketten die voldoen aan de specificaties voor grote pakketten en pakketten boven de maximumlimieten, alsmede die onderhevig zijn aan extra afhandeling.

Met ingang van 1 november 2020 tot en met 16 januari 2021 bestaat de piekseizoentoeslag uit een vast tarief per pakket. Deze toeslag komt boven op bestaande tarieven, toeslagen en/of kosten.

Speciale Afhandelingskosten Piektoeslag
Aanvullende afhandeling € 5.60
Groot pakket € 60.00
Boven de maximumlimieten € 100.00

Kosten zijn zakelijke kosten exclusief 21% BTW.